OM OS

Course17_KingKong01_Overview01 (4)

Urban Skills er et modulopbygget aktivitets og adrenalin setup, der kan skræddersys præcist efter kundens ønske. Setuppet bliver specialdesignet til hvert enkelt kunde/event. Det kan tilpasses, så det passer ind til arrangementer af forskellig karakter, hvad angår antal deltagere, udtryk, og størrelse.

Urban Skills udfordrer en række forskellige egenskaber hos deltagerne – med fokus på at overskride grænser, både mentalt og fysisk. Det er essentielt at deltagerne, børn som voksne, mærker adrenalinsuset og glæden ved at skubbe til grænser på sikker og selvstændig vis.

Urban Skills henvender sig i sær til kommuner, handelsforeninger, festivaler og større firmaarrangementer, der ønsker et spektakulært og nytænkende setup, der ikke kan opleves andre steder.

Herunder har vi listet en række forskellige aktiviteter, der kan indgå i jeres skræddersyede Urban Skills setup, men husk det er kun fantasien der sætter grænser.

BIG AIR

Som en ægte stuntman udfordrer vi dine ”Jump Skills” fra 3, 4 og 5 meters højde. Det er frit fald, det kræver mod – men bare rolig – Airbaggen er blød. Gennemfør alle niveauer for at opnå Big Air stemplet.

BOULDERING

Klatring er blevet voldsomt populært, blandt både børn og voksne. Banerne er i forskellig sværhedsgrad, og er perfekt som aktiv tilføjelse til Urban Skills.

Expo 60 (1 of 1)

 

 

Rebel Media House | Camilla Hylleberg

ROPE CLIMB

Har du teknikken og styrken til at komme til tops i rebet? I 4,5 meters højde sidder en klokke, som markerer at du har hvad der kræves, for at være en ægte city-ninja.

RAPELLING

Har du modet til at Teste din højdeskræk fra 3. sals højde? Prøv kræfter med den vertikale rappelling væg – og bevis dine Urban Skills.

RINGS

1/4. Den letteste af armgangs-banerne, handler om at holde momentum. Få gang i dit sving, og grib fat i næste ring. Banen er klaret, når du lander forbi markeringen, i jorden.

CHIMNEY

Skorstenen er en øvelse i teknik, styrke og udholdenhed. Stem din krop i mod på hver side, og kravl op ad.

 

180616-113008-087

Find os på Instagram og Facebook og følg med i alle vores spændende projekter.